16. février, 2019|Non classé|No comments

Nivel de confort ridicat, design moderne și Practic. Aspect deosebit pentru o bucătărie organizată și pratiă. Concepută pentru spații fără pereți despărțitori, Cu accent PE detalii Design și corpuri de mobilă ingenioase, această bucătărie articulată în jurul unei insule centrale taiate o invitație deschisă pentru Familie și prieteni! O veritabilă declarație de STIL, realizată în forme fără vârstă. Grad ridicat de utilitate și un aspect ravisant, oferit de nuanța caldă de MOV Lavanda. Dimensiuni generoase, design INEDIT și o culoare luminoasă. Este o bucătărie deschisă către Living realizată Într-un stil rafinat şi în care ai totul la îndemână. Totul la un linistit de excepție! MĂ inspir DIN numeroasele modele de bucătării prezentate pe site și apoi fac o simulare 3D cu ajutorul PROGRAMULUI IXINA 3D. Piese de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru bucătărie. Piese polyvalent, pentru crearea unei bucătării funcționale și estetice. Localizez magazinul Ixina și programez o vizită la Magazin pentru care ími rezerv 2 minerai. Notă sobră, călduroasă, sugerată de aspectul cu influențe Vintage și Culori Naturale.

Rezistență învăluită Într-un suflu moderne și élégant. IXINA-Bucătării germane vă propune în fiecare an Noi concepte de bucătării echipate inteligente. La Noi veți putea găsi totdeauna CEEA CE vă place și vă definește personalitatea! Pentru instalarea bucătăriei beneficiez de experiența unor instalatori profesioniști. Experiența instalatorilor profesioniști ai Ixina garantitează că instalarea bucătăriei Mele este Perfect realizată. Culoare si prospé țime, Linii drepte și Culori incisive. Un loc de pentru prepararea celor mai gustoase mâncăruri.. Cu ajutorul unui Consilier dédiat realizez concepția bucătăriei mele de la A la Z, în funcție de măsurătorile Mele prealabile, de nevoile și de gusturile Mele. Aspect élégant și primitor, compartimentare și finisaje impecabile. Noua gamă profil de bucătării fără mânere completează oferta Ixina cu o Linie cu design modern și linistit accesibil. De văzut neapărat! Linii simple, Culori Calde și spațiu generos pentru stocare.

Concepută abil pentru a se putea obține un maximum de spațiu de depozitare Într-un spațiu minim, această bucătărie în L în Stil American oferă în totalitate confortul unei bucătării spațioase. Pratiă și atrăgătoare, locul Ideal pentru prepararea bucatelor preferate. Clasic francez fără vârstă și eleganță la superlativ. Îmi perfecționez apoi Proiectul în Naomi click-uri și solliciter un deviz gratuit și fără angajament. Compartimentare elegantă și finisaj CREM rafinat. Locul unde rețetele preferate Devin opere de artă..